De er ikke bare "litt" United-spiller. All in or nothing. (foto: united, twitter)

Etter at Erik ten Hag ble presentert som ny United-supporter tidligere i mai har diverse nederlandske spillere blitt linket til Old Trafford. På tirsdag kom den første. Feyenoord-spilleren Tyrell Malacia er offisielt Man Utd-spiller, flere nederlendere vil garantert følge. Spørsmålet er om en argentiner kan få United-manageren til å justere om på planene sine.

Forrige sesong kom Cristiano Ronaldos agent plutselig bankende på døra hos United-ledelsen. Dette førte som kjent til en signering langt utenfor planen til Solskjær og klubben. Nå banker neste Juventus-spiller på samme dør.

LES: Derby tar med seg tidligere Manchester United-spiller ned i League One

Bare noen timer etter Inter Milan-direktør Giuseppe Marotta fortalte at Inter Milan var godt dekket i angrepet og at Paulo Dybala er overflødig, tok agenten til Paulo Dybala kontakt med Manchester United for å meddele den argentinske angriperen likevel var interessert.

Paulo Dybala har allerede sagt farvel til Juventus-fansen og mot den gamle dame sine ønsker valgte han å gå for Inter Milan istedenfor klubber utenfor Serie A.

Les: Har ikke bruk for klubbløse Dybala etter ankomsten til Mkhitaryan og Lukaku

En grunn Paulo Dybala i første runde sa nei takk til Manchester United var ønsket om å spille førstefiolin. Da Cristiano Ronaldo kom til Juventus fra Real Madrid i 2018, havnet Dubala i skyggen. Han ønsker ikke havne i den samme skyggen igjen.

Vi vet fra før at Tottenham, Arsenal og ikke minst Manchester United har ønsket Dybala i lang tid, Spurs var nær en overgang i 2019 og de røde djevlene har vært nær mange ganger de siste årene. Sky Sports melder at samtaler med høy intensitet og fokus har startet og at det går mot en snarlig avklaring.

Manchester United manager Erik ten Hag har i utgangspunktet krevd en lang liste med forsterkninger. – Listen blir enda lenger hvis Cristiano Ronaldo gjør alvor av sin intensjon om å forlate Old Trafford.

Det store spørsmålet er om Erik Ten Hag gjør som Solskjær og åpner opp for Dybala en spiller klubben digger, men en spiller han ikke hadde på blokka én måned før første Premier League-kamp.

Les: Bjørnebye sørger for det perfekte springbrett ut i verden for Aalesund-spiss Sigurd Haugen