Chester. (foto: derby, twitter)

Han signerte sin første profesjonelle kontrakt med ingen ringere enn Man Utd i 2007. Så fulgte fire år med utleieopphold hos diverse engelske klubber nedover i divisjonssystemet. Da midtstopperen forlot klubben i 2011 sto han notert med 3 U23-kamper og 1 kamp for seniorlaget. Derfor, tidligere United-spiller. Elleve år senere hopper Chester gladelig på muligheten til å spille for Derby.

For Derby, som måtte ta den tunge, men forutsigbare veien ned i League One (etter det økonomiske kaoset), er Chester den perfekte spilleren. Solid erfaring med Hull City, West Bromwich og Aston Villa gjør 33-åringen til en verdifull brikke for Derby som garantert må belage seg på en overvekt av unge spillere på vei opp. 60 Premier League -og 295 Championship-kamper i beina til Chester skal komme godt med.

LES: Bayern München med nytt «spillerran» i Bundesliga

Chester spilte de to siste sesongene for Stoke med 21 kamper på banen forrige sesong. Midtstopperen forsvant fra Championship-klubben med kontraktsutløp i sommer, på onsdag kom bekreftelsen på at kontrakt er signert med Derby.

LES: Totalt overraskende vending for Jesse Lingard

Chester satt selv på benken mot Derby forrige sesong og så at denne klubben sportslig ikke har noe å gjøre nede i League One. Vi gratulerer begge parter!