Muligheten Arteta ikke kan la gå fra seg? (foto: arsenal, twitter)

Alt gikk veien for Arsenals Lucas Torreira. På utleie hos Fiorentina denne sesongen fikk den uruguayanske midtbanespilleren endelig en rolle i laget han trengte. Alt gikk mot at London-klubben skulle innkassere noen solide millioner for Torreiras permanente overgang til Serie A-klubben. På søndag ble det klart at det som virket som en done deal går i vasken.

Alt var på plass, helt til Fiorentina begynte å prute på overgangssummen og lønna til Torreira. Agent Pablo Betancur forteller om situasjonen til klienten sin.

Les: Endelig en god nyhet: Bayern München har signert en skikkelig spennende høyreback

-Vi ble enige om en lønn med Fiorentina, men nå vil Fiorentina gå ned i lønn og den avtalte overgangssummen. Det kunne ikke vi eller Arsenal gå med på. Nå har Lucas en kontrakt med The Gunners til 30. juni 2023, sier Torreiras agent til Fiorentinanews.com.

Før han legger til at Torreira er skikkelig skuffet over å forlate klubben han har spilt 35 kamper for (5 scoringer, 2 assists). Garantert også en skuffelse for Arsenal og Arteta, som trenger pengene mer enn Torreiras tjenester. Ekstra surt blir det når dette er den andre spilleren denne uka som overraskende returnerer fra utleie.