Ble stående igjen på perrongen? . (foto: liverpool, twitter)

Liverpool skal ha blitt informert om avgjørelsen til midtbanespilleren de har jobbet med de siste ukene.

Monacos midtbanespiller Aurelien Tchouameni har vært sterkt ønsket av både Liverpool og Real Madrid. Spillerens agent skal ha informert klubbene at Monaco-spilleren skal foretrekke Real Madrid.

SISTE: Nemanja Matic forlater Manchester, men ikke Premier League

Med James Milner, Jordan Henderson og Thiago Alcantara som alle er i 30-årene, er det ventet at Liverpool vil gjøre noen større investeringer på midtbanen i løpet av kort tid. Og klubben har speidet på Monaco ved flere anledninger.

Aurélien Tchouaméni er på vei til Spania.

Rapporter i Frankrike hevdet at Tchouameni hadde forhandlet frem en avtale med både Liverpool og deres kommende Champions League-motstandere fra Madrid. Men nå har altså Liverpool fått beskjed om valget falt på La Liga, skriver Liverpool Echo.

De røde forventer ikke at noen midtbanespillere skal forlate klubben er håpefulle om å beholde Milner i ett år til.

Les: Først sikres Mbappé så sendes Leonardo og Pochettino på dør

Tchouameni spilte 35 kamper for Monaco i Ligue 1 denne sesongen og regnes som en av de mest talentfulle midtbanespillerne i Europa, og har allerede representert verdensmesterne Frankrike åtte ganger siden debuten i 2021.

Real-fansen synes neppe Tchouameni er et veldig godt plaster på såret etter at de gikk glipp av Mbappe, men alt tyder på at de kan få mye glede av ham de neste årene.