Hjem Fotball Fans skuffet over salg av enda et talent

Fans skuffet over salg av enda et talent

juni 27, 2017

Chelsea fansen har begynt å irritere seg over det store antallet med talenter som kjøpes inn i ung alder og som ikke får sjansen på laget etter at de er «trent» opp, men selges billig.  Angriperen Bertrand Traore er et typisk eksempel på akkurat dette, han fikk sin debut for Blues i september 2015 i en Champions League kamp mot Maccabi Tel Aviv og kom innpå 16 ganger den sesongen, fire mål ble det også på unggutten. 

Les: Bekreftet: Lyon henter angrepsspiller fra Chelsea

Etter sesongen besluttet Antonio Conte at det beste var å låne han ut til den nederlandske giganten Ajax, og med salget til Lyon forsvinner han for Chelsea.

i Ajax gikk det bra for Traore, 35 kamper og 13 mål og han hjalp dem til Europa League-finalen, det var ikke nok til å overbevise Premier League gigantene om å holde på ham, fansen derimot var klare på at det beste ville være å hente han hjem.

Vi ønsker han lykke til i Lyon og kan tenkes de har rett i at Manchester City kjøper han for 50 millioner euro om et par år.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.