Fábio Vieira

Porto kjemper om å bli den mest innflytelsesrike klubben i Portugal, den er også søkkrik de siste 12 årene har de solgt spillere for nesten ti milliarder kroner (786 millioner euro), bare ni klubber har solgt for mer enn dem i Europa. – Denne sommeren kommer det trolig en ny god slump med penger inn i klubbkassen.

Fabio Vieira som nå er 21 år gammel er en fantastisk spiller som var med å vinne for Porto sitt ungdomslag 2018–19 UEFA Youth League og han var en av de aller beste spillerne i U21 EM hvor Portugal ble nummer to.

Les: BBC: Manchester United fikk budet i retur

Den angripende midtbanespilleren har vekket interesse fra en rekke klubber, i følge den portugisiske journalisten Fabio Andrade har Liverpool manager Jürgen Klopp gikk tydelig beskjed om at sjefene på Anfield umiddelbart må trykke på kjøpsknappen.

Diogo Jota som spiller på Liverpool og er en del av EM for Portugal var på utlån hos Porto for fire år siden. Han tipset sin gamle manager i Wolverhampton Nuno Espirito Santo som stortalentet han så i Porto og så gjentok han sin anbefaling av Fabio Vieira til Jürgen Klopp etter overgangen til Liverpool i 2020.

Les: Klopp hyller giganten Wijnaldum

Arsenal var frempå i fjor og ble skremt av Porto sin prislapp på 300 millioner kroner, de angrer i dag de var så lettskremte.