Pochettino. (foto: psg, twitter)

Det ble en tung uke i Liverpool da Wijnaldum avbildet i PSG-drakt fjernet det siste håpet om at nederlenderen skulle forlenge. Når vi vet hva vingen har betydd for Klopps suksess med Liverpool, skjønner vi vilken ekstrem seier på overgangsmarkedet Pochettino har fått med seg. Og det kommer mer.

Nå er ikke Serge Aurier helt på Wijnaldum-nivå. Mens nederlenderen sto i 38 av 38 Premier League-kamper, har Tottenham-backen blitt hentet inn av Spurs-trenerne i halvparten så mange.

Les: Sener Ozbayrakli signert etter forhandlinger som varte i hele 10 minutter

Likevel, Mauricio Pochettino har ledet Aurier siden 2017 hos Tottenham og vet akkurat hva han har i den ivorianske landslagsspilleren. I tillegg har Aurier allerede vist hva han kan prestere i Paris med to sesong hos PSG før overgangen til Spurs.

Siste klem før avreise. (foto: tottenham, twitter)

Les på F7: Nå er det klart for fotballkamper igjen

Ifølge Football-Insider har 28-åringen takket ja til fireårskontrakt med PSG. Tottenham og Spurs skal også ha forhandlet seg ferdig, i en overgang det engelske sportsnettstedet hevder lander uten komplikasjoner.

En skikkelig god uke for Pochettino. Argentineren viser ikke akkurat noen tegn til at han forlater Paris med det første.

Les: Forhandlinger brøt sammen – Frank Lampard tilbake som het managerkandidat