Den 35 år gamle fotballspilleren Antonio Valencia har en utrolig karriere å se tilbake på. – Nå har han bestemt seg for at det er på tide å hvile på laurbærene en stund, før han om et år eller to tar fatt på neste fase av sitt virke.

På radio hjemme i Ecuador kunne den tidligere Manchester United kapteinen fortelle han ville benytte det neste året til å finne ut av hva han ønsker å holde på med, en ting han utelukker, han kommer ikke til å bli fotballekspert på TV.

Les: Telegraph: Frank Lampard toppkandidat til Premier League-jobb

Antonio Valencia spilte for Manchester United i ti år etter en overgang fra Wigan i 2009. Valencia var en anvendelig spiller som i løpet av sin karriere spilte i alle roller på høyresiden, fra back posisjon til ving.

Han debuterte for A-landslaget som 18-åring i april 2004 mot Honduras, men før det har han en rekke landskamper på aldersbestemt nivå. Han ble fast på det ecuadorianske landslaget og var selvskreven i Ecuadors VM-tropp i 2006.

Les på F7: Alt klart for Norges største 17. maitog i Minecraft

Antonio Valencia bekrefter på Twitter at han avslutter fotballkarrieren. – Hans siste klubb er meksikanske Querétaro FC, de skal ha tilbudt sin stjernespiller en rolle i trenerapparatet noe han skal «tygge» på i løpet av sommeren.

Les på Engelske Klubber: Manchester United har valgt erstatter til Sergio Romero