Får nok det han peker på. (foto: chelsea, twitter)

Når en manager enten går frivillig eller blir kastet på dør, er sannsynligheten stor for at han (sorry, er bare hanner i denne sammenhengen) jobber for å plukke med seg sine favoritter til neste jobb.

Det tok ikke mange timene etter at José Mourinho fikk jobben hos Roma, før ryktene gikk om at lojale spillere hos Tottenham og United ville få en telefon.

Les: Ut i kulden etter krangel med Zinedine Zidane

Thomas Tuchel ble kastet inn på Stamford Bridge godt inn i andre del av sesongen og har ikke hatt noe overgangsvindu å leke seg i. For Chelsea har dette vært like godt, for den ville handleturen forrige sommer uten de ønskede resultatene endte som kjent Lampards opphold på Stamford Bridge.

Tuchel har de siste månedene bygd seg opp en knallsterk posisjon hos Chelsea, og er i ferd med å leverere det supporterne og eierne bare kunne drømme om ved årsskiftet.

Ifølge 90min har Tuchel gitt beskjed om at det er én spiller han ønsker seg som belønning. Marco Verratti. Spilleren med sine 1,65 meter på midtbanen til PSG har en all in-mentalitet som settes høyt hos Tuchel.

Les på Engelske klubber: Manchester United har valgt erstatter til Sergio Romero

Chelsea-eierne vet at Tuchel sitter på nødvendig kunnskap om midtbanespilleren fra tiden i Paris, og bør ikke ha noen grunn til ikke å stole på Tuchels teft om italienerens potensiale i Chelsea-drakt.

28-åringen har kontrakt med PSG til 2024, men ifølge 90min jobber Chelsea med å gjennomføre background checks om mulighetene for et Verratti-kjøp. Dette på tross av at italieneren er ute med en kneskade som trolig holder ham utenfor EM-sluttspillet.

Tuchel vet hva han driver med i Premier League, det er allerede bevist.

Les: Vinnerskallen Conte sendte stjerna Lautaro Martinez rett i dusjen