Senor Benitez. (foto: everton, twitter)

Da Evertons sportsdirektør Marcel Brands ble buet ut av direktørboksen på Goodison Park etter 1-4 tapet mot Liverpool på forrige onsdag, skjønte nederlenderen at han ikke hadde en spesiell sterk posisjon i klubben. På mandag tok Brands konsekvensene av Evertons fomling.

-Eierne og ledelsen vil takke Marcel for det han har gjort for klubben de siste treogethalvt årene, og ønske ham lykke til videre, kommer det fra klubbens statement da det ble klart at Brands gir seg.

In the meantime, eieren og styret vil fortsette å gi vår manager, Rafael Benitez den fulle støtte, skrives det fra Everton-ledelsen.

Det ble også lagt til at det skal foretas en gjennomgang av strategien for å se om den matcher klubbens langsiktige planer (den konklusjonen kan Everton-supporterne gi allerede i dag).

Benitez har klubbens fulle støtte før kampen mot Arsenal på mandag kveld, hva som skjer resten av uka er som kjent umulig å vite i Premier League´s verden.

Kjenner gamet godt, vet at det jobbes for mulig exit. (foto: fra everton, twitter)

Det eneste sikre er at sportsdirektør Marcel Brands skjønte han ikke har lykkes med prosjektet gjenoppreisning han startet på i 2018 da han ble hentet til Merseyside fra PSV.