Ben Godfrey bæres ut etter bare 10 minutter av årets Premier League sesong

Det var ikke 1 – 0 tapet mot Chelsea som var det verste for Everton i serieåpningen hjemme på Goodson Park, det var manglende energi og samspill mot et London-lag som heller ikke imponerte. – Det som engelsk presse omtaler som en mareritt start inkluderer selvsagt skaden til Ben Godfrey.

Kampen var bare ti minutter gammel da Godfrey kastet seg inn i en takling i Chelseas Kai Havertz. Everton-stopperen skadet seg i prosessen og signaliserte umiddelbart at han trengte behandling. – Det har ikke kommet noen oppdatering annet enn at klubben sier det dreier seg om en alvorlig skade.

Everton manager Frank Lampard trenger sårt forsterkninger.

Les: Wayne Rooney henter tidligere Liverpool-spiss

Everton har kastet seg inn i overgangsmarkedet med fornyet glød. Paul Joyce fra The Times rapporterer at Everton og Wolves har blitt enige om en avtale for Conor Coady. Journalisten skriver at det kan dreie seg om et lån med kjøpsopsjon.

United på desperat spissjakt: Byr på 33-åring

Dette kommer i tillegg til Amadou Onana som Everton allerede skal ha blitt enige med Lille om en overgang på 30 millioner euro.

Everton vil presentere både Onana og Coady i løpet av uken.

Coady er godt kjent i byen Liverpool. Han er født der og oppvokst i Liverpools ungdomsakademi. Nå ser det ut til at Coady flytter hjem, men denne gangen blir for byrival Everton.

Les: Akkurat som med Lewandowski avviser Bayern-boss Sané-rykter