Får liksom ikke snudd seg mot mål i Real-drakt. (foto: real, twitter)

En av Premier Leagues ypperste dro til Madrid for å dempe Real-supporternes savn etter Ronaldo. Hazard kom aldri skikkelig i gang, og tomrommet etter Ronaldo har vært smertelig stort. Nå bærer det mot Hazard-exit, noe som kan bli en lettelse for Real Madrid, men løser trolig ikke situasjonen for 30-åringen.

Se La Liga direkte på UnibetTV

Den tidligere Chelsea-stjerna har vært linket tilbake til Premier League det siste året, problemet er at spilleren som knapt var ute med skade på Stamford Bridge før den siste sesongen, har en kropp som fortsatt ikke spiller på lag.

I EM-sluttspillet så vi en tidligere stjernespiller som viste tegn til gammel storhet, men bare i korte, korte perioder. Ikke rart når Hazard har spilt fattige 54 kamper for Real siden overgangen i 2019. Hos Chelsea scoret vingen gjennomsnittlig nesten i hver tredje av de 352 kampene, hos Real har det så langt blitt 5 scoringer siden overgangen.

Vi gleder oss til Granada – Real Madrid, søndag 21. nov, klokken 16.15

Det er et knippe Premier League-klubber som har fått tilbud om å «overta» Hazard, der Manchester United skal ha takket høflig nei, mens Conte skal ha gitt beskjed til Daniel Levy at han ikke ønsker spilleren han ledet i Chelsea-tiden. Hazard hadde rett og slett for dårlig arbeidsmoral.

Ifølge spanske Sport har Newcastle ingen betenkeligheter, og har sendt sine representanter til Madrid for å sikre Hazard-overgang allerede i januar.

I januar trenger manager Eddie Howe spillere som skal sikre klubben overlevelse i Premier League. At de nye Newcastle-eierne går for Hazard blir derfor en snodig prioritering. De siste tre kampene hos Real står belgieren med 36 minutters spilletid, og på det belgiske landslaget der Hazard har vært den store stjerna, blir det enda tydeligere hvilke utfordringer 30-åringen bringer med seg.

Vi er nødt til å få med oss Newcastle – Brentford, 20. nov, klokken 16.00

I VM-kvalikkampen mot Estland ble han tatt av banen etter 61 minutter og var ikke med i troppen mot Wales på tirsdag. Riktignok en kamp som ikke hadde betydning for Belgia, men når Hazard mest av alt trenger spilletid rimer det ikke.

Helt til vi hører lagkamerat Axel Witsel.

-Hazard er ikke i form nok til å spille to kamper på rad. Det fortalte Roberto Martinez (landslagstreneren) oss, sier Witsel på pressekonferansen ifølge spanske AS.

Ikke i form til å spille to kamper på rad.

Vi tviler på at Newcastle møter så stor konkurranse om Hazards signatur fra andre Premier League-klubber. Om belgieren er motivert til å flytte fra Madrid til Nord-England og kjempe mot nedrykk, det er et annet spørsmål.