Maestro. (foto: spurs, twitter)

Han spilte 88 kamper under Antonio Contes ledelse på San Siro. Nå skal Conte ha lagt inn en bestilling på midtstopperen hos Inter Milan.

Stefan de Vrij. Tidligere i november hevdet Football Insider at Antonio Conte hadde pekt på en midtstopper som toppmål i januar. Ifølge Football-Insiders kilde har de Vrij allerede begynt å forhøre seg om livet i London og hvordan det er å spille for Spurs.

Les: «Årets trener» i Sverige klar for Championship-klubb

Den tidligere Tottenham-spilleren Alan Hutton er ikke tvil om at nederlenderen er et solid valg for Spurs med Conte ved roret.

-Conte vet hvordan han skal få mest ut av disse spilleren og hvilken formasjon som skal brukes. I en back-three må du være sterk. Han (de Vrij) er det de trenger. Du trenger fundamentet for å komme videre, og Conte vet hva han gjør. Jeg antar han er blitt fortalt hvor mye han disponerer til overganger (i januar), og dette er hvordan han starter med å bruke det, med å gjøre de Vrij til sin første overgang, sier Hutton til Football-Insider.

Tøffing. (foto: de vrij, twitter)

Midstopperen var en sterk bidragsyter til Serie A-titlen forrige sesong med sine 32 ligakamper på banen.

Vi er enige med Hutton, Conte har erfaring så det holder, fra både Serie A og Premier League, og vet utmerket godt om de Vrijs vil fungere som den nødvendige forsterkningen hos Spurs.

40 millioner pund skal være vel anvendte penger.

Les: Sky Sports: Axel Witsel har dårlig tid – i samtaler om overgang i januar

“Hopefully he spends wisely because the back three, I think, is where they need to strengthen.”

De Vrij played 88 times under Conte during their time at Inter.

In other news, Premier League 28-year-old will be “first through the door at Tottenham in January” as new signing lined up.

Hentes Stefan de vri