Ole. (foto: united, twitter)

Solskjær er historie på Old Trafford, men forblir nedskrevet i klubbhistorien som en legende. Mens den engelske blodigle-pressen endelig fikk se Solskjær sparket, var Brentford-manager Thomas Frank ute og roste nordmannen for jobben hadde gjort med å stabilisere United, og skjønte ikke helt hvorfor Solskjær fikk sparken. Nå akter United-supportere å vise eks manageren at også de satte pris på jobben han gjorde.

Det er ESPNs kilde som hevder Manchester United-supportere planlegger en tribute til Ole Gunnar Solskjær. Når Arsenal entrer Old Trafford på torsdag skal det rulles ut et enormt seil på Stretford End dedikert Solskjær.

Les: Anthony Martial fristes av mer spilletid i La Liga

Dette blir Uniteds første hjemmekamp etter Solskjærs exit, den første med Ralf Rangnick som bekreftet vikartrener (men Carrick skal lede United mot Arsenal mens Rangnick venter på visa/arbeidstillatelse).

Ifølge ESPNs kilde hos United har supportere henvendt seg til klubben for å få godkjent gesten til Solskjær.

Som avsluttet med syv tap på de siste tretten kampenen, men også med tre år som leder for verdens største klubb, andreplass i verdens tøffeste liga og europaligafinale forrige sesong.

The Sunshine kid. (united, twitter)

Vi deler Thomas Franks syn på at Solskjær har stabilisert United. En hyllest fra United-supporterne på torsdag vil garantert varme United-hjertet til Solskjær. I tillegg er det fullt fortjent.

Les: Ralf Rangnick ofrer ikke Paul Pogba en tanke, oppfyller heller drømmen til et supertalent han kjenner godt