Tiger Woods

Dagens nyhet fra Tiger Woods er ikke spesielt overraskende, da han igjen skadet seg i februar og denne gangen i en bilulykke skjønte de fleste veien tilbake skulle bli særdeles lang. I sommer trakk han seg fra flere comeback i sommer rett før «tee time»

Tiger Woods slutter ikke helt, men det blir ikke lenger på heltid

Tiger Woods utelukker at han noen gang kommer tilbake som profesjonell golfspiller på heltid. Skadene som han pådro seg i ulykken i februar, er for omfattende.

Les: Det brummes hos Everton

Woods mener han kan bli bra nok igjen til å kunne spille på et høyt nivå, men ikke på fulltid og kun utvalgte turneringer.

– Jeg tror at det er realistisk å spille på touren igjen en dag – aldri på heltid, aldri igjen – men å kunne velge noen få turneringer i året, sier han i et intervju med Golf Digest.

Ikke mange dagene siden han var mer optimistisk!.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Tiger Woods (@tigerwoods)

Jeg tror det er slik jeg kommer til å måtte spille fra nå av. Det er uheldig, men det er min realitet. Og jeg forstår det, og jeg aksepterer det, sier 45-åringen videre.

I februar kjørte golfstjernen av veien i Los Angeles i høy hastighet, bilen rullet rundt flere ganger, og han pådro seg omfattende skader i høyre bein. Han er for tiden fortsatt under rehabilitering. Før ulykken spilte Woods allerede færre turneringer på grunn av flere operasjoner i ryggen og kneet gjennom årene.

Les på Synaps: Kom og jobb sammen med «oss svina»

Golfstjernen har vunnet 82 titler i PGA-touren og er på en delt førsteplass på listen over spillere med flest seiere.