Dette blir bra, gutter. (foto: united, twitter)

I Paris forberedes det til Champions League-kampen mot Manchester City på onsdag. Samtidig har den siste ukens begivenhet i Premier League fått PSG-ledelsen til å jobbe med planen for å flytte på manager brikkene.

Solskjær ble sendt ut porten på Old Trafford etter 4-1 tapet mot Watford, noe som igjen har sendt Manchester United på jakt etter «den endelige løsningen». David Moyes, Van Gaal, Mourinho og Solskjær har alle gjort en innsats med klubben Alex Ferguson forlot i 2013.

Se Ligue 1 direkte på UnibetTV

Forskjellen denne gangen når Ed Woodward og gjengen skal ut og stjæle manager, er situasjonen i United-troppen. Solskjær har de siste tre årene vært med på å bygge opp en tropp proppfull av verdensklassespillere, som har vist at de på de gode dagene kan slå de beste.

Vi grugleder oss til Villareal – Manchester United i kveld, klokken 18.45.

Ifølge The Times har United banket på hos den ferierende Zidane, men skal ha fått beskjed om at timingen ikke passer for den tidligere Real-manageren. Han venter på én av de to drømmejobbene: Det franske landslaget eller PSG.

Da er vi tilbake på det luksuriøse PSG-kontoret i Paris. Ryktene fra England viser at Mauricio Pochettino har rykket opp som førstevalget til United. Noen risiko for at den tidligere Tottenham-manageren velger bort Messi, Neymar og gjengen for å returnere til Premier League?

Se La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 og mye mer direkte på UnibetTV

Pochettino. (foto: psg, twitter)

Definitivt. Selv om Pochettino de siste månedene har brukt anledningene til å prise Ligue 1 og kvaliteten på den franske ligaen, er det liten tvil om at fotballkrigeren Pochettino følte seg levende i Premier League, og var som skapt for høyintensiv engelsk fotball.

På søndag tar Chelsea imot Manchester United på Stamford Bridge, klokken 17.30

Ifølge ESPNs kilde har PSG allerede begynt å forberede seg på at Pochettino ber om et møte. ESPNs kilde hevder PSG har tatt kontakt med Zinedine Zidane, manageren som tre ganger har løftet trofeet PSG trakter etter. En annen av ESPNs kilder hevder Zidane er klar for jobben i Paris hvis den blir ledig.

ESPNs kilde hevder Pochettino ikke har tatt kontakt med PSGs president eller sportsdirektør om en potensiell exit, og Manchester United skal heller ikke ha tatt formell kontakt. PSG har likevel gjort seg klar, Zidane er mannene de har jaktet på lenge.

Vi tror dette skjer. Dette er en situasjon med mye win-win for alle parter.