(c) Bilde MIF: Hans Knutsen

Mjøndalen klatret etter gårsdagens 1 – 2 seier i Ælv Classico mot Strømsgodset opp på femtendeplass i Eliteserien foran Brann på målforskjell. Nå sier de farvel til nok en sportssjef. – På kort tid skal klubben som er vant til å kjempe på kanten av stupet igjen ut og jakte ny sportssjef.

Klubben fra høydedraget over Drammen er vant til å kjempe i bunnkampen. De tre siste årene har de vært nedenfor streken, men på slutten klart å karre seg opp og overleve. – Overlever de denne sesongen blir det med høy sannsynlighet etter kvalikkamper med OBOS-Liga lag. Det er med andre ord ikke unormalt for hovedtrener Vegard Hansen sitt mannskap at de må vente litt lenger enn de fleste med å ta juleferie.

Les: Fikk opp farten i kontraktsforhandlingene etter at deres mobile veisperring ønskes i Premier League

Sportssjef Hans Knutsen som ble hentet til Consto Arena i slutten av juli blir med ut sesongen. Han gir seg på grunn av dobbelt arbeidspress.

«Det var totalpakka med oppdrag som Uefa Pro veileder i NFF og rollen som sportssjef som krevde for mye tid» sier Knutsen til Mjøndalen sine sider.

Det er den andre sportssjefen som gir seg i Mjøndalen i 2021. Knutsen erstattet André Nevstad som ga seg i april. Nevstad var ny i jobben i 2020.

Les: Barcelona kan bli tvunget til å selge nybakt Golden Boy vinner