Har all grunn til å smile. (foto: roma, twitter)

José Mourinho fikk en knallstart med Roma, møtte på Bodø/Glimt-veggen der portugiseren uffet seg over kvaliteten på troppen sin, opplevde en dalende kurve, men reiste seg mot julefeiringen. 6. plass i Serie A og fire poeng bak Atalanta på 4. plass er helt innafor. Nå planlegges nok en forsterkning fra Premier League.

Tammy Abraham ble hentet fra Chelsea i sommer og har vært en av Roma-spillerne Mourinho ikke har hatt grunn til å klage på. Det har smelt til i i treverket fra Abraham som ingen andre i Serie A, men 24-åringen har også levert scoringer. 6 mål på 18 Serie A-kamper, 6 scoringer på 6 Conference League-kamper.

Les: Les: Brasiliansk media: Liverpool har tapt kampen om Raphinha

Ifølge ESPNs kilde jobber Roma nå med å hente inn en annen spiller som sliter med spilletid i Premier League-klubben sin. Romas sportsdirektør Tiago Pinto skal ha vært i kontakt for å sjekke mulighetene til å hente Arsenals midtbanespiller Ainsley Maitland-Niles.

Ainsley Maitland-Niles

Ifølge The Athletic var Maitland-Niles nær et leieopphold hos Everton i sommer, nå oppleves Roma som et bedre alternativ for 24-åringen.

Les på Engelske klubber: Tottenham akter å overtale Antonio Rüdiger

Roma saumfarer markedet i Premier League på utkikk etter spillere med ambisjoner og talent, men som mangler spilletid for å holde håpet om landslagsspill i live. ESPNs kilde hevder Roma er interessert i leie Maitland-Niles fra nyttår med permanent overgang til sommeren, der en fireogethalvtårs-kontrakt venter. Det er fortsatt ikke enighet om overgangssum, men det er liten tvil om at Maitland-Niles ønsker seg bort.

-Alt jeg ønsker å gjøre er å dra et sted hvor jeg er ønsket og hvor jeg spiller, skrev Arsenal-spilleren på instagram i sommer.

Les: Inter Milan-manager ber på sine knær om to signaturer

Så langt i sesongen har det blitt fire kamper fra start på spilleren som kom til klubben som seksåring. Jose Mourinho akter å tilby 24-åringen det samme løpet som for Tammy Abraham.