Ingen er uvurdelig, de Gea. (foto: united, twitter)

For noen få måneder siden ble David de Gea hyllet etter spektakulære redninger da United surfet på medgangsbølgen. Nå begynner det hele å lukte litt Loris Karius.

Har David de Gea mistet konsentrasjonen? Selv om keepere er som andre dødlige og gjør feil, fremstår United-keeperen plutselig som usikker og fomlete. Til spanjolens forsvar fremstår de siste ukenes United-lag også som fomlete.

Noe som har fått de Gea til å miste konsentrasjonen? (foto: united, twitter)

Se på popidol: Neymar drar til supporter

Så hva er det som skjer, er det noe om de Gea vi ikke vet før sommerens overgangsvindu?

Ifølge ESPNs kilder det jobbes det intenst på bakrommet hos United for å sikre en langsiktig løsning på keeperplass. Og akkurat nå ser det ikke ut til å være de Gea.

Kildene til ESPN hevder at United nå seriøst vurderer å løse ut Jan Oblaks utkjøpsklausul på rundt 1,2 milliarder kroner.

Jan Oblak har alltid noen ekstra centimeter.

Les: Zlatan viser at det ikke bare er i Premier League at fotball er blodig alvor

26-åringen freshet opp sin kontrakt med Atletico Madrid så sent som i april, men utkjøpsklausulen ble bare økt med «puslete» 200 millioner kroner, noe som ifølge ESPN er innenfor det United skal være villig til å betale for en av verdens beste keepere.

Les: Arsene Wenger forklarer hvorfor United tryner

De Gea ble for første sesong på fem år ikke vurdert som best i Premier League og har bare ett år igjen av kontrakten. Spørsmålet er om ikke eventuelle kjøpere fikk kaffen i halsen da de har sett 28-åringens prestasjoner de siste ukene.

https://twitter.com/utdarena/status/1072921396047687681

Les: De Telegraaf: Klar for samtaler om Martin Ødegaard

Det som taler for at Oblak skal være interessert i å forlate klubben han forlenget med for noen uker siden, er ifølge ESPN uttalelser han har kommet med der det er et tydelig ønske/krav til Ateltico om å kjøpe noen viktige forsterkninger for å konkurrere med Barcelona.

Det som taler mot at Oblak skal ønske å forlate Atletico, er at United sørgelig, men sant, ser ut til å falle utenfor det gode Champions League-selskap neste sesong.

Eldes nå for hver kamp. (foto: united, twitter)

En ting er sikkert; Solskjær har nok å tenke på.

Les: Spansk ryktebørs: Pogba og Real Madrid enige om lønn