Allegri kom seg delvis levende gjennom the perfect storm av en sesong. (foto: juventus, twitter)

Da Christian Pulisic ble hentet til Chelsea fra Borussia Dortmund, var det med forventninger om at det amerikanske supertalentet skulle bli en Hazard-type i angrepet. 58 millioner pund i 2019 for signeringen forteller det meste om forventningene til Pulisic. Fire år senere er det klart for oppsummering som lyser EXIT.

Med Mudryk, Sterling, Madueke, Aubemeyang, Fofana og Felix inn i troppen denne sesongen, ble Pulisic skjøvet enda lengre inn i skyggen. I januar bar det mot utleie, men nok en skade satte 24-åringen ute i to måneder.

LES: Marca: Pochettino har tatt avgjørelsen om Felix

Ifølge ESPNs kilde har Pochettino gitt klarsignal for at Pulisic er overflødig, det bærer mot salg i sommer for rundt 20 millioner pund. Denne sesongen har det blitt 1012 minutter på kamparenaen med 1 fattig scoring og 2 assists, i sesongens siste kamp ble amerikaneren pepet ut av egne supportere.

Manchester United, Newcastle, Napoli, AC Milan og Galataseray har alle fått tilbud om å signere Puliisc, men ifølge ESPNs kilde er det Juventus som er i pole position.

LES OGSÅ: Matchvinner på lørdag, langtidskontrakt på tirsdag

Serie A-klubben har innsett de må gi et boost til angrepet, der både Angel di Maria og Juan Cuadrado har kontraktsutløp i sommer. ESPNs kilde hevder Pulisic, som kan spille i det som er av offensive posisjoner, er høyaktuell. 20 millioner pund for en 24-årig landslagsspiller kan bli litt av et varp for Juve, Puliic må i så fall akseptere et betydelig lønnskutt fra dagens 13 millioner pund i året hos Chelsea.