På plass og klar for å dirigere. (foto chelsea, twitter)

Da Joao Felix ble hentet til Stamford Bridge i januar på leie for en pris på godt over hundre millioner kroner, var det like viktig for 23-åringen å komme seg bort fra Diego Simeone hos Atletico. De to har ifølge ulike spanske medier ikke særlig hjertelig forhold. Nå løper leieperioden ut, der endringer hos Chelsea kan ødelegge planen til Felix – og Atletico.

Atletico Madrid ønsker å kvitte seg med sin dyreste investering ever, men skal ha seg godt betalt. De siste månedene har ryktene gått i London om at Chelsea sterkt vurderer å forhandle seg til en permanent overgang for Felix, ifølge Marca har dette nå snudd.

LES: Enrique i samtaler om å ta over en av Europas mest spennende klubber

Det spanske mediet hevder den ferske Chelsea-manager Pochettino har tatt beslutningen om Felix. Argentineren har sikret at han er med på å avgjør hvem som skal utgjøre Chelsea-troppen, ifølge Marca har argentineren vendt tommelen ned for permanent kontrakt til Felix.

23-åringen har 20 kamper i Chelsea-drakta med fire scoringer (og rødt kort i debutkampen med påfølgende 3-kampers karantene).

LES OGSÅ: Matchvinner på lørdag, langtidskontrakt på tirsdag