Hva blir det til, Jürgen? (foto: liverpool, twitter)

Liverpool har lenge sett at tyskeren er The Boss. Etter nesten-trofeet i Premier League og ferden gjennom Liverpools gater der rundt 250 tusen supportere feiret Champions League-trofeets ankomst til byen, er det jobbet febrilsk i kulissene.

Jürgen Klopp har riktignok kontrakt til 2022, men klubben vet at tiden raser av gårde, og tyskeren har mye han skal få gjort i gjenoppygningen av den stolte klubben – et arbeid han startet i det små i 2015.

Klopp the builder. (foto: liverpool, twitter)

Les: Sier han er lojal overfor Liverpool og ikke går til United

Derfor har Liverpool signalisert at de ønsker å forplikte seg utover 2022.

Ifølge ESPNs kilder har Klopp sagt at det kan bli et «sabbatsår» når kontrakten løper ut, noe som har ført til at klubbens ledelse holder tilbake prosessen med å få til en forlengelse, av frykt for å legge unødvendig press på Klopp.

In Klopp we trust. (foto: liverpool, twitter)

Les: Bekreftet: To spillere forlater Liverpool

Det koster å være manager. Det koster spesielt å være manager for Liverpool med forventningene forbundet med dette – og ikke minst; det koster å jobbe frem troppen som blir best i verden (og nestbest i England).

For Klopp dreier fotball seg om hjerte. (foto: liverpool, twitter)

Les på Popidol: Tidenes første hip-hop dollarmilliardær

Betyr dette at Klopp gir seg på begynnelsen av 2020-tallet?

Ikke nødvendigvis.

Ifølge ESPN har Klopp i en samtale med klubbeieren tegnet bildet av at Liverpool er klubben han ser for seg å bli hos resten av karrieren.

Hva nå dette betyr… Time will show.

Les: Martin Ødegaard setter press på Real Madrid