Jawohl.

Vi vet ikke om 20-åringen har sagt det høyt i Madrid, og vi tror heller ikke Zidane og gjengen lar seg presse, men for Ødegaard er målet å vise at situasjonen i fjor ikke skal gjentas.

– Jeg må jo ha ferie, men jeg ønsker ikke samme situasjon som i fjor hvor jeg var med Real Madrid i oppkjøringen før det gikk lang tid før det skjedde noe. Det var ikke gunstig, og det ønsker jeg ikke nå, sier Ødegaard ifølge VG.

Dirigenten uten orkester.

Les på Popidol: Tidenes første hiphop-dollarmilliardær

Betyr dette at det blir spill for Zidane 2.0?

– Tilbakemeldingen fra Real Madrid er at de er veldig fornøyd med meg. Men som jeg har sagt tidligere: Det er vanskelig å spille der, og det blir det nok også neste år. Så det blir noe annet enn det for min del, fortsetter Ødegaard.

Kjøpt av Real Madrid i 2015, spill for Real Madrid Castilla, utlån til  Heerenveen i 2017, spill for Vitesse det siste året.

Hvordan oppsummeres sesongen for Vitesse, der han dro til med  11 mål og 12 assist?

– Det har vært et veldig bra år. Jeg har tatt store steg dette året og blitt mer voksen i spillet mitt, beskriver Ødegaard.

Hva vil du egentlig, Zidane? (foto: zidane, twitter)

Les: Tvilsomt at PSG-spilleren orker tanken på Old Trafford

Mens vi venter på at Zidane skal bestemme seg, gleder vi oss først til å se Ødegaard og gjengen i EM-kvalifiseringskampen mot Romania fredag.

Heia Martin!

Les: Bekreftet: Rodriguez forlater Bayern München