Press? Deilig!

De Tre Løvene tripper utålmodige rundt før de skal slippes inn i EM-buret. På balløya gjøres det klart i pubene, mens det i Premier League-klubbene er et helt annet fokus.

De beste klubbene har sendt store deler av troppen sin til landslagstjeneste, nå jobbes det med sommerens overgangsmarked.

Les: Chris Smalling og kona Sam så en UFO i går kveld

Dette er sommeren der Harry Kane og en haug andre game changer´e kan ende opp med exit – samtidig som viruskaoset fortsatt preger overgangsbudsjettene.

Men muligheten til å kjøpe enkelte spillere kan gigantene ikke la gå ifra seg.

Pep Guardiola hevet Premier League-trofeet, men måtte nøye seg med å stirre trist på Champions League-trofeet før han overlot podiet til Thomas Tuchel og Chelsea-spillerne.

Les: Fem unge stjerner å følge med på i sommerens EM

Ifølge ESPNs kilde er Harry Kane the man på topp for City, en investering som i seg selv vil vil by på utfordringer – selv for City. Men ifølge ESPNs kilde har Pep Guardiola definert Jack Grealish som et likestilt viktig mål som Kane.

Manchester United skal også være på Grealish, men ifølge ESPNs kilder er City overbevist om at de vinner kampen om 100 millioner pund-mannen hos Aston Villa.

City har Sterling, Mahrez, Bernardo Silva og Phil Foden på den øverste tredjedelen av banen, men ifølge ESPNs kilde har Grealish den ekstra kvaliteten som skal til for å vinne Champions League neste sesong. Potensialet i et partnerskap mellom Foden og Grealish skal gi City den offensive sprengkraften til å dominere Premier League de neste fem årene.

Les på Engelske klubber: Norwich bekrefter rekordsalg

The missing link for City i Champions League. (foto: aston villa, twitter)

Ikke akkurat noen puslete ambisjoner. Dette er sommeren hvor Manchester City skal grave dypt i oljebrønnen og bli vinneren på sommerens overgangsmarked, i Premier League – og i Champions League.

Les: Carlo Ancelotti legger en 68 millioner pund kjepp i veien for Manchester United og Chelsea mål