. (foto: dortmund, twitter)

Da Mino Raiola og Alfie turnerte rundt i Europa til de største og rikeste klubbene, kom en reaksjon fra Real Madrid, Barclona og Manchester City som vitnet om at kravene var uspiselige. Champions League-mester Thomas Tuchel lukker øynene for hindringene, og retter blikket mot mulighetene.

For de som ikke ser Haaland i den norske landslagsdrakta, er 20-åringen en monumental mursprenger foran motstandernes mål. Fotball-legender og managere i de største klubbene er over seg av begeistring for Dortmund-spilleren, inkludert Chelsea-manageren.

Les: ESPN: Har prioritert både Grealish og Kane

Men der flere av gigantene har trukket seg tilbake for å vente på at utkjøpsklausulen på Haaland blir aktiv, har Chelsea ifølge Daily Mail formelt kontaktet Borussia Dortmund om Haaland-kjøp.

Ifølge den engelske avisen har den litt shaky avslutningen i Premier League for Chelsea fått CL-mester Tuchel til å kreve markedets beste senterforward før neste sesong.

Les på Tysk fotball: Fotballgalskap av Hansi Flick å gi seg hos Bayern München

Gir rett til å peke på superforsterkning. (foto: chelsea, twitter)

Noe som har sendt representanter fra Stamford Bridge for å lodde stemingen hos Dortmund. Vel, stemingen er allerede loddet, der Dortmund nekter å gi fra seg Haaland denne sesongen, og hvis så, da skal det gjøre skikkelig vondt for kjøperen.

Les på Popidol: Tidligere Manchester United-stjerne møtte UFO

Når heller ikke informasjon om en forventet ukelønn på rundt 3,5 millioner kroner skremmer Chelsea fra å ta kontakt med Dortmund, da er motivasjonen og bærekraften stor på Stamford Bridge.

Hvis Manchester United har planer om å kjempe om Haaland, ser det ut til at timingen er . En Champions League-mester på «pund-steroider» kan være vanskelig å takke nei til.

Les: Dean Henderson fortalte Mourinho eksakt hva som kommer til å skje hos Manchester United