Tok én trening å skjønne hvor det bar hen. (foto: united, twitter)

Den satt langt inne, men til slutt ble United enig med Inter om en forlengelse av kontrakten til Alexis Sanchez tilpasset denne uvanlig lange sesongen. Dermed ble de vanskelige temaene skjøvet fremover i tid. Ifølge ESPN har Inter nå kommet med et konkret krav til Sanchez.

For Conte er overbevist om at United-spilleren kan gjøre nytte for seg på San Siro. Dermed spisser det seg til i forhandlingene mellom de tre partene. Ifølge ESPN akter ikke United å gi Inter noen kortsiktig forlengelse av leiekontrakten. Det vil si at Inter mister Sanchez fra troppen til euroaligakampene hvis de ikke kjapper seg.

Les: Det går mot en avgjørelse for Aston Villa-kaptein Jack Grealish

Sanchez har ikke overraskende skrevet seg ut av planene til Solskjær, og står foran uvissheten om hva som skal skje de resterende to årene av kontrakten med United. Inter Milan skal ifølge ESPNs kilde kommet med et krav til chileneren for å kunne hente ham inn på permanent basis.

Noen som ikke kan gjette hva dette det kravet er?

Bortsett fra at Inter trenger at han holder seg skadefri og i scoringsform, er kravet om at lønnsnivået på nesten 5 millioner kroner i uka (vi rister fortsatt oppgitt på hodet) må jekkes betraktelig ned.

Les på Popidol: Playboy modell hadde hemmelig forhold til Cristiano Ronaldo

Etter den avgjørende kampen mot Atalante førstkommende lørdag, er Sanchez offisielt tilbake i Manchester. Nå er det opp til ham selv å gi Conte det viktigste argumentet for å gjennomføre en permanent overgang. Inter ønsker det, United ønsker det. Innse at du ikke er verdt lønna og kom deg videre i livet, Sanchez.

Ta lønnskuttet!

Les: Muligheten Liverpool ikke kan takke nei til