Nytter ikke å sitte og tvinne tomler, Bielsa. (foto: leeds, twitter)

Vi forestiller oss at Marcola Bielsa avsluttet opprykksfesten noen timer etter at den ble påbegynt, for nå begynner den virkelige jobben frem mot neste sesong. Dette betyr også å utnytte mulighetene på overgangsmarkedet tilpasset den langt mer lukrative posisjonen til klubben.

Ifølge 90mins.com har en urugayansk spiss fanget interessen til Bielsa. Christhian Stuani gjorde seg allerede bemerket hos Middlesbrough i perioden 2015-17, og forlot klubben først etter å ha banket inn 16 scoringer på 68 kamper.

Les: Muligheten Liverpool ikke kan takke nei til

Så bar det til den katalanske klubben Girona, hvor Stuani har fortsatt flyten. 40 scoringer i løpet av to La Liga-sesonger og ytterligere 29 i spansk andredivisjon denne sesongen vitner om et fyrverkeri av scoringsvilje.

90min.com hevder Bielsa har bedt Leeds om å komme seg i posisjon for et kjøp av 33-åringen. Spilleren har fortsatt kontrakt som løper til 2023, men med en utkjøpsklausul på rundt 213 millioner og utsikter for videre spill i segunda division, bør bordet være dekket for Leeds.

Les: ESPN: Alexis Sanchez har fått kravet som avgjør