Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær vet veldig godt det kreves mer av han og laget fremover. – Salgslisten som ESPN presenterer er et tydelig tegn på at det blir kommer flere store signeringer nå i sommer og i fremtidige vinduer.

Sommerens vindu ser allerede veldig bra ut og mye bedre enn sist sommer, Jadon Sancho er endelig på plass og Raphael Varane er på vei. – Deres ankomst øker sjansene for Ole Gunnar Solskjær å endelig avslutte de 13 ganger Premier League -mesternes fire år med uten trofé.

Les: Klubbpresidenten bekrefter: Griezmann er med i det store spillet

Sommerens budsjett skal ha vært på 100 millioner pund, som nå er brukt opp, det betyr at Manchester United må selge for å kunne kjøpe mer. (Jadon Sancho 85 millioner euro Raphael Varane 43 millioner euro)

For riktig pris vil Manchester United selge hele 9 spillere, foruten Paul Pogba som er en hel saga på egenhånd. – Jesse Lingard, Brandon Williams, Anthony Martial, Diogo Dalot, Phil Jones, Alex Telles, Andreas Pereira, Daniel James og Axel Tuanzebe sies alle å være tilgjengelige.

Paul Pogba har sagt nei takk til forslaget om forlengelse på avtalen som går ut neste sommer, Paris Saint-Germain skal være en som ønsker å kjøpe til store protester fra egne fans. – Hvis ikke 28 åringen signerer blir Manchester United nødt til å selge ham i sommer.

Les: «Pogba du bør lytte til moren din, hun vil ikke ha deg her. Det vil ikke vi heller!»

Prisen skal være 50 millioner pund.

Eduardo Camavinga, Leon Goretzka og Ruben Neves har alle blitt knyttet til et skifte til Old Trafford, ettersom Solskjær vurderer et trekk til 4-3-3.

Tidligere har manageren brukt både Scott McTominay og Fred i dypere roller, kjent som McFred -svingen, men med et sterkere forsvar foretrekker han bare en spiller foran de fire bakre.

På høyrebackplass har Kieran Trippier blitt sterkt knyttet til en overgang tilbake til England fra Atletico Madrid, og han ønsker en retur til nordvest.

Les: Leeds med rekordbudet Wolverhampton skulle ønske aldri kom