Hadde pekt på én RB Leipzig-spiller til. (foto: bayern, twitter)

34-åringen har tatt over tømmene hos den tyske giganten. På styrerommet og på VIP-tribunen sitter noen av de største legendene i tysk fotball og skal vurdere Nagelsmann sine prestasjoner. På lørdag kan vi garantere at Karl Heinz-Rummenigge og gjengen ikke klarte å sitte stille.

Det var klart for den fjerde testkampen til Bayern München før sesongstart, der to av de tre første har endt med tap. Ikke noe krise i seg selv med tap i Audi Cup, men på lørdag skulle Nagelsmann opp mot Napoli, en motstander som skulle gi en indikasjon hvor Bayern befinner seg i det internasjonale landskapet.

Les: David Alaba håver inn ufattelige 1,5 milliarder

Kabooooom: Victor Osimhen x 2, Zinedine Machach x 1. Napoli dro til med tre scoringer og stengte døra til sitt eget mål.

Etter 0-3 kampen ble Serge Gnabry sendt foran mikrofonen for å berolige Bayern-supporterne.

-Selvfølgelig er det litt frustrerende. Man har alltid som mål å vinne kampene… Mange av oss har vært her knapt en uke, så det er klart ikke alt fungerer ennå. Derfor har vi bruk for litt mer tid og flere kamper, så finner vi sammen igjen, sier Gnabry til klubbens hjemmeside.

0-2 mot Gladbach, 2-3 mot Köln, 2-2 mot Ajax, 0-3 mot Napoli.

(foto: bayern, twitter)

For en klubb som har en ekstrem aversjon mot å tape kamper, gjør dette vondt. 13. august skal Nagelsmann ha fått gjengen til å finne sammen igjen (som Gnabry så vakkert formulerte det).

Da venter Gladbach, som i sommer har været Bayerns fotballblod.

Les: Verdens 10 rikeste fotballklubbeiere! Roman Abramovitsj er bare nummer fem

.