Erik ten Hag korrekt antrukket med sixpence. foto: united, twitter)

Manchester United dro til Goodison Park i møte med Everton som nå skraper bunnen av Premier League etter fratrekk av 10.poeng på grunn av økonomisk underbalanse.

Kampen var en ren overkjøring fra Manchester United sin side, 0 – 3 og Alejandro Garnacho startet ballet med et deilig sykkelspark. «Jeg snudde meg bare og tenkte: «Herregud»» forteller han til Sky Sports.

Les: Manchester United er tilbake!

Den franske spissen Anthony Martial kom til Manchester United fra Monaco i 2015, lenge før Ole Gunnar Solskjær overtok på Old Trafford. – Det som har kjennetegnet den Martial er at han har vært usylig i perioder og så når tvilen begynner å melde seg scorer han et eller to spektakulære mål og han er «inne i varmen igjen» Solskjær ble advart at Anthony Martial var spilleren som ville få han sparket.

Jo Jo spilleren har fortsatt i samme tralten også under Erik ten Hag sin ledelse, faktisk i dag hvor han var med i startoppstillingen for en gang skyld var det Anthony Martial som satte inn det tredje målet.

Det har blitt sparsomt med spilletid i Manchester United denne sesongen og forleden uttalte lokalavisen Manchester Evening News at franskmannen ikke er en del av manager Erik ten Hags fremtidsplaner. – Det går mot et salg i januar og Tyrkia er et alternativ.

Ifølge Fotomac, som BBC viser til, er Fenerbahce interessert i å signere 27-åringen. Informasjonen sier også at klubbene skal forhandle frem en avtale i forbindelse med at Manchester United møter Galatasaray borte i Champions League neste uke.

Martial er oppført for 16 kakmper, hvorav fem fra start, denne sesongen. Franskmannen, som kom til Manchester United i 2015, har en kontrakt som løper til sommeren 2024.