Vi måtte hente frem et bilde fra Ajax-tiden da smil fortsatt ble sluppet løs.

Det spruter ikke akkurat av Manchester United om dagen og første kamp for Erik ten Hag i Premier League, i hvert fall første omgang, var direkte pinlig.

Manchester United tapte 2-1 for Brighton på Old Trafford. – Den nederlandske manageren var selvfølgelig skuffet.

«Brighton er et godt lag, men jeg ser på laget mitt og vi burde gjort det bedre. Det var unødvendig å gi dem to enkle mål. Hadde vi vært bedre på ballen og tatt bedre avgjørelser, så kunne vi ha dominert kampen.

Les: Anthony Modeste erstatter Haller!

«I andre omgang så jeg et lag som holder sammen, kjemper og skaper sjanser. Vi kom inn i kampen igjen, men det handlet også om å utnytte sjansene. Jeg tror vi hadde gode sjanser for Rashford. Vi skapte i hvert fall sjanser» sier han til BBC.

United kan ta revansj neste helg når de møter Thomas Frank og co. borte. – Da vil ny signerte Christian Eriksen møte sine gamle lagkamerater.

Brighton manager Graham Potter på sin side hadde grunn til å være fornøyd. Etter triumfen på Old Trafford at det var en fortjent seier Brighton tok søndag ettermiddag i Premier League-premieren.

LES: Jose Mourinho har brukt magien sin – Roma rykket på lørdag opp som tittelkandidat

«Det var en utmerket prestasjon og en fortjent seier. En sterk måte å starte på» sa Potter etter seieren til Sky Sports og fortsatte.

• Jeg tror vi hadde en ide om hvordan vi ønsket å angripe, og når vi kunne prøvde vi å presse dem og sette dem under press. Vi var positive, modige og guttene ga alt. Prestasjonen vår i første omgang var veldig bra.

I forrige sesongs møte med United slo Brighton også Manchester-klubben på hjemmebane mot slutten av sesongen. Den gangen ble det 4-0 seier.