Erik ten Hag i profil

Med Paul Pogba snart tilbake fra skade var det mulig for Juventus å gjøre en avtale om et salg av den franske midtbanespilleren Adrien Rabiot til Manchester United.

Så snart Manchester United har sluppet unna en problem-spiller i Paul Pogba henter de inn en ny. – Og det fra Juventus..

Ikke si de ikke vet hva de gjør, eksperter kappes om å advare og peker på alvorlige konsekvenser av å signere Rabiot. Manchester United vet de kan forvente en tilstrømning av dramatikk hvis de gjennomfører overgangen for Adrien Rabiot.

De røde djevlene har blitt enige om en avtale om å signere Juventus-midtbanespilleren, ifølge Sky Sports. Personlige vilkår skal fortsatt forhandles, selv om alle tegnene peker mot at Rabiot kan bli et kostnadseffektivt tilskudd til Erik ten Hags midtbane.

Les: Vender tilbake til Merseyside

Alltid problemer med Raboit!

Sportsmail rapporterte i slutten av juli at Rabiot ble tvunget til å trene med Juventus’ U23-lag etter å ha blitt utelatt fra deres pre-season tour-lag på grunn av uspesifiserte ‘personlige årsaker’, midt i overgangsinteressen fra franske sider PSG og Lyon.

Etter syv år i Paris, hvor han vant fem Ligue 1-titler, flyttet Rabiot til Juventus på slutten av 2018/19-sesongen etter å ha falt i unåde hos nå Chelsea-sjef Thomas Tuchel – som tidligere hadde suspendert midtbanespilleren etter å ha funnet ut at han hadde gått på nattklubb i kjølvannet av deres 3-1-tap mot Manchester United i Champions League.

Véronique Rabiot Hun er kjent for sin sterke karakter og for å være sønnens agent, som hun alltid forsvarer i alle problemer han har hatt på og utenfor banen. – Hun har også gjort seg til uvenner med foreldrene til Kylian Mbappe og med Paul Pogba for med å slenge med leppa etter en landskamp. Det endte med at landslagssjefen selv måtte gå imellom og roe gemyttene.

Det åpenbare spørsmålet Manchester United-fans stiller er hvilken effekt signeringen av Rabiot vil ha på jakten på Frenkie de Jong. – The Athletic rapporterte at en avgjørelse hos United ennå ikke er tatt om begge spillerne kan signeres eller bare én.

Hvis han blir signert, vil Rabiot spille på en midtbane som har fått skarp kritikk de siste årene. – Faktisk forankret det mye utskjelte Fred-Scott McTominay-paret igjen Uniteds midtbane på åpningsdagen mot Brighton. (Tapte 1 – 2 på Old Trafford)

Paret slet og kunne gjøre lite for å hindre Seagulls i å registrere sin første seier noensinne på Old Trafford.

Nå, når han snakket på Sky Sports’ Transfer Talk-show, fortalte fotballekspert, Kevin Hatchard, hvilken type spiller Rabiot er.

«Det er en veldig interessant avtale,»

«Teknisk er han sannsynligvis bedre enn spillere som Fred eller Scott McTominay. Kanskje han vil være i stand til å fremme ballen litt bedre. Han spiller med intensitet som skaper sjanser og som kan bryte opp spillet.»

«Du ser på noen av resultatene han har produsert og lurer på om han er imponerende. Men når du tenker på trenerne han har spilt under og lagene han har spilt for – PSG, Juventus og han har spilt under Didier Deschamps med Frankrike – og du føler at det må være noe håndgripelig der som trenerne ser.

«Det vi definitivt vet er at de trenger kvalitet og kropp på midtbanen. De har det ikke for øyeblikket.»

SISTE: Skadekrisen fortsetter for Liverpool


Hatchard forklarte deretter hvorfor han er i tvil om Rabiots egnethet i en Manchester United «rebout» gitt «dramaet» han og moren hans, Veronique, vil bringe.

«Nei, jeg tror ikke det,»

«Han kan litt av alt, og det skal bli interessant å se hvordan Erik ten Hag bruker ham. Vil han ha ham i rollen som McTominay spilte i mot Brighton?.

«Men det er drama knyttet til ham – det er ingen tvil om det. Han var på standby-listen for verdensmesterskapet i 2018 og nektet å være på den for Frankrike.

«Han kranglet seg ut av Paris og dro uten å legge igjen noe vennskap i den franske hovedstaden. Du har da hans mor Veronique som sørger for sitt eget drama.

«Da franskmennene rykket ut av EM, var hun sammen med de andre foreldrene til spillerne og begynte å snakke med Paul Pogbas foreldre, Kylian Mbappes foreldre, og sa «de burde spille bedre, du burde snakke med dem».

«Hun bringer hit eget drama, så vel som Adrien.»