1,95 og bygd som Haaland. (foto: salzburg, twitter

For en ukes siden var 19-åringen sterkt linket til Manchester United og Chelsea, på mandag kom de første signalene fra tysk media om at Sesko styrte unna Premier League. På mandag var bekreftelsen klar.

Det ble RB Leipzig på RB Salzburg-spissen. Red Bull familien er lei av at de henter inn og utvikler de største angrepstalentene mens andre tar gevinsten på videresalg, Erling Haaland som godt eksempl på dette. Salzburg slapp 20-åringen Karim Adeyemi til Dortmund i sommer, men de røde oksene har skjønt at Benjamin Sesko har noe større på gang, spesielt etter den sterke interessen fra rikmannsklubbene i Premier League.

LES: Erik ten Hag er advart! Manchester United vet nøyaktig hva de får

Nå har Benjamin Sesko signert med «storebroren» i Leipzig, men fortsetter i Salzburg på utleie frem til neste sommer.

Teften til RB Salzburg har vist seg å være ekstremt god når det gjelder tenåringer i supertalentklassen som prioriterer spilletid og Champions League-billett, Sesko virker like utålmodig som Erling Haaland etter å ta komme seg opp og frem. 10 scoringer og 7 assists på 36 kamper forrige sesong var bare starten. Denne sesongen ble det først den matchvinnende scoringen i testkamp mot Liverpool, i sesongstarten i Østerrike har det blitt 2 scoringer på 3 kamper.

RB Leipzig henter inn Timo Werner, fra neste sesong kommer Sesko. Høres ikke akkurat ut som Sørlioth går så mye spilletid i møte i Leipzig-drakta.