Har vist han har teft når det gjelder talent. (foto: united, twitter)

Da Joao Felix ble overtalt til å velge Wanda Metropolitana og Atletico, var det flere trenere som kikket misunnerlige over mot Diego Simeone. La Liga-klubben bladde i 2019 opp en sum den økonomiske ryggraden til klubben egentlig ikke kunne bære, men spanjolene hadde sikret seg et av de hotteste angrepstalentene i Europa. Tre år senere er alle parter misfornøyd med situasjonen.

23-åringen har ifølge ulike spanske medier presset på for exit, Diego Simeone har ikke en gamechanger i Felix som laget trenger, Atletico Madrid får ikke solgt portugiseren for å dekke opp for deler av investeringen de gjorde på 126 millioner euro.

LES: De 15 best betalte trenerne i VM

For ifølge spanske AS har klubben ikke mottatt noen bud på Felix etter at spilleren ga beskjed om det sterke exit-ønsket. Nå er det fortsatt litt over måneden før overgangsvinduet åpner og Felix har fortsatt muligheten til å spille opp markedsverdien sin på VM-scenen, men ifølge det spanske mediet åpner Atletico opp for å leie ut den misfornøyde second striker fra januar, som så langt i sesongen står med 818 minutter på kamparenaen og 4 scoringer, 3 assists.

På tirsdag ble det klart at Cristiano Ronaldo er ferdig hos Manchester United med umiddelbar virkning, de siste sesongene har Felix vært linket til de røde djevlene. Dermed rykker Joao Felix opp som en potensiell kortsiktig løsning for Erik Ten Hag fra januar, med mulighet til å «teste varene» før en eventuell permanent overgang.

Vel og merke, hvis United-manageren mener han kan få ut mer av potensialet til 23-åringen på Old Trafford.

LES OGSÅ: Sporten.com/pl: -Boris Becker vil bli utlevert