Klopp Mourinho

Jose Mourinho som har en jobb ventende på han i Saudi-Arabia med en lønn på 60 millioner euro i årslønn har bestemt seg for å la ørkenfotball vente litt til.

Tidligere Manchester United og Chelsea-manageren Jose Mourinho som ble sparket fra Roma tidligere i år var på tribunen for å se Liverpools mot Fulham.

Les: Spinner rundt og trekker tilbake salg av Alonsos favorittspiller

Med det «Special One» på tribunen for å se Liverpools 1 – 3 seier mot Fulham på Craven Cottage var det mange som fikk noe å snakke om.

Liverpool er tilbake på vinnersporet igjen takket være mål fra Trent Alexander-Arnold, Ryan Gravenberch og Diogo Jota, de har nå like mange poeng som ligaleder Arsenal.

Jurgen Klopp har bare fem kamper igjen som manager etter at Liverpool røk ut av både FA-cupen og Europa League.

Alle snakker om hvem som skal overta og da Jose Mourinho ble sett på tribunen startet naturlig nok ryktebørsen. Den portugisiske manageren skal være ivrig etter å komme tilbake til Premier League. Den tidligere Real Madrid-treneren har vært sterkt knyttet til Newcastle, men..

Tony Barrett, nå direktør for førstelagskommunikasjon i Liverpool, skrev for JOE at Mourinhos agent møtte Liverpool før Rafael Benitez kom for å tilby sine tjenester. Det antas at hans åpningsuttalelse til daværende Liverpool-sjef Rick Parry var krystallklar: «José Mourinho vil gjerne komme og styre Liverpool.»

Jose Mourinho har vært aktuell for Liverpool før, men denne gangen har han ikke vært nevnt… før nå!


LES: Den «minst sannsynlige» treneren til å ta over Barcelona skal i møte med klubbledelsen

Liverpool ble angivelig satt ut av at Mourinho var interessert i en stilling som på det tidspunktet ble besatt av Gerard Houllier og ingen avgjørelse om fremtiden hans var tatt.

Til slutt, da Liverpool bestemte seg for å sende Houllier ut portene på Anfield, hadde Mourinho allerede sluttet seg til Chelsea, noe som åpnet opp døra for Benitez.

I et nylig intervju med The Telegraph bemerket Mourinho at han ikke ble nevnt som en mulig for å erstatter Klopp i Liverpool før han innrømmet sin fremtid.

Han sa: «Det eneste jeg ønsker er at målene og målene må etableres av alle på en rettferdig måte.

«Jeg kan ikke gå til en klubb der, på grunn av min historie, målet er å vinne tittelen. Nei. Det eneste jeg ønsker er at det må være rettferdig.

«Tror du at hvis jeg var i en stor Premier League-klubb og vi var sjette, syvende, åttende på tabellen, så har jeg fortsatt en jobb? Det jeg sier er at folk [burde] se på meg slik de ser på andre Det som er viktig for meg er om klubben har mål og for at jeg skal kunne si at jeg er klar til å kjempe for disse, vil jeg ikke si realistisk, for da jeg gikk til Roma var det ingen som drømte om en europeisk cupfinale, og vi klarte det.

Fans er usikre!

Mourinhos tilstedeværelse på Craven Cottage fikk Liverpool-fans til å diskutere de usannsynlige utsiktene til at «The Special One» skulle erstatte Klopp ved roret.

«Vi kan gjøre mye verre enn Mou… Hvis favorittene våre ikke er tilgjengelige for øyeblikket, kan kanskje en «kortsiktig» løsning som Mourinho fylle gapet til den «riktige» manageren er ledig og villig til å komme…»

«Jeg hører ikke noen. Hans defensive tilnærming kan ha fungert for et tiår siden, men akkurat nå er det ikke det. Vi kommer til å bli til latter hvis han kommer hit.»

Sporting Lisboa-manager Ruben Amorim er fortsatt favoritten til å ta over når Klopp drar.