Ikke en sesong å trekke seg på. (foto: Barcelona)

Ute av Champions League etter delvis kontrollert PSG i kvartinalen. Bittert El Clasico-tap på søndag, første gang på 88 år at Barcelona taper tre kamper mot Real Madrid i samme sesong. La Liga-tittelen så og si i havn hos erkerivalen i Madrid. Dette er tydeligvis en tilstand Xavi ikke vil forlate klubben i. For en ukes tid siden uttalte Xavi hardnakket at han står på avgjørelsen om å gi seg etter sesongen, nå har noe skjedd.

Det var Xavi som selv tok avgjørelsen om å trekke seg i sommer, avgjørelsen kom totalt overraskende på Barcelona-ledelsen tidligere i år. Klubbpresident Joan Laporta mente senest forrige uke at det ikke var helt avgjort, det kontante svaret fra Xavi til journalistene var: Jeg snur ikke!

LES: Snakk om Supersøndag for La Ligas 4. mestscorende!

Nå går spansk media i flokk, der de alle melder det ligger en åpning for å få Xavi til å bil.

Ifølge RAC1 har Xavi bedt om et møte med Barcelona-ledelsen denne uken hvor de skal diskutere fremtiden. Møtes kravet om at den sterkt økonomisk pressede klubben kan bære investeringer for forsterkninger og forlenge med de største talentene, hevder det spanske mediet Xavi vurderer å fortsette.

F7: Skrev El Clasico-historie hos Real Madrid

Forrige uke virket denne «signeringen» av Barcelona-trener som den minst sannsynlige, nå har tydeligvis noe «fandenivoldsk» våknet hos Xavi. Legges forholdene til rette, skal Xavi sørge for at Barcelona igjen inntar tronen.