(foto: juve, twitter)

Mens vi venter på Ronaldo… Litt taler for at 37-åringen velger å bli med Erik ten Hag helt ut sesongen, mye taler for at dette ikke kommer til å skje. Uansett står Man United foran jobben med å sikre en langsiktig forsterkning på topp, det er grenser for hvor ofte Harry Maguire skal sendes opp i angrep. I Serie A begynner et mål å peke seg ut.

Det er ikke noen nytt at Dusan Vlahovic er linket til Manchester United, men ifølge The Telegraph har de siste måneders utvikling i Torino gjort det mer aktuelt. For der Erling Haaland valgte Manchester City og kontinuiteten og stabiliteten Pep Guardiola representerer, valgte jevnaldrende Vlahovic et oppbygningsprosjekt med Max Allegri.

LES: En overgang i januar kan bli tungen på vektskålen for Antonio Conte

Resultatet for Haaland har blitt start på en debutsesongen i assists-heaven med 23 scoringer på 17 kamper, der City-spillerne gir 22-åringen optimale forhold foran motstandernes mål. Hos Vlahovic har Juventus-gjengen til tider virret rundt uten helt å få satt spillet vi har sett fra Torino-klubben, da de var på topp i Serie A og hadde klippekort til Champions League-finaler. For Vlahovic har dette resultert i 8 fattige scoringer på 15 kamper så langt i sesongen.

LES OGSÅ: Krever at Klopp straffes hardere

Ifølge The Telegraph holder United et godt øye på situasjonen til Vlahovic hos Juventus. Selv om Juve nedbetaler overgangssummen på 70 millioner euro over tre år, henger investeringen sammen med forventningene om suksess i Champions League. Ute av den største inntektskilden i Europa á poeng med Maccabi Haifa, kan Juventus ende opp i sommer med å tvinges til salg av spillere med høy markedsverdi – som Vlahovic.

Viser det seg at Erik ten Hag fortsetter stigningen han har vist som United-manager, kan Dusan Vlahovic bli fristet av det som kan bli et langsiktig prosjekt. Hos Juve er det umulig å si om treneren som hentet ham fra Fiorentina stiller til start når 2023/24-sesongen blåses i gang.

Fiorentina-presidenten var i januar illsint på at Vlahovic og agenten snøt klubben for noen gode millioner euro ved å styre mot Juventus og nekte overgang til Premier League og høyere betalingsvillighet.

F7: FIFA åpner en debatt: Hvem ville vinne et 100 meter løp mellom disse ni stjernene i sin beste alder?

Det begynte bra for Vlahovic etter overgangen i vinter, med scoring i sin første Serie A-kamp. I april scoret han seg inn som den nestyngste ikke-italienske spiller til å nå 50 mål i Serie A.

Når det nærmer seg ett år i Juve-drakta, har hot shot Vlahovic forsvunnet mer og mer ut av spotlighten i Europa. Nå handler det stort sett om han blonde i City-drakten og en surmulende franskmann hos PSG. Når Vlahovic i tillegg får se hvilken enorm oppmerksomhet Darwin Nunez har fått etter overgangen til Liverpool og Premier League, ser den serbiske landslagsspilleren hvor det er mest action om dagen.

Hvis du skal beskrive Vlahovic som spillertype, blir det som å hente litt fra Ronaldo, litt fra Haaland og en liten dose Jamie Vardy. For oss høres dette ut som en potensiell Man United-spiss som kan bli en stor suksess på Old Trafford. Vi blir ikke overrasket hvis Vlahovic ender opp på Old Trafford i 2023.