Bassel Jradi

Det ble fire år i Drammen for danske Bassel Jradi, Strømsgodset er enige med Hajduk Split om en overgang.

Bassel har nå fått tillatelse til å reise til Split for å fullføre overgangen til den kroatiske storklubben.

«Jeg kan bekrefte at vi har kommet til enighet med Hajduk Split om et salg av Bassel Jradi» sier sportssjef Jostein Flo til egen web.

Les: Arsenals muligheter i Premier League 2018/2019

Det var siste treningsøkt tidligere i dag for dansken med Strømsgodset.

«Bassel har hatt en fantastisk utvikling her hos oss. Han lærte mye av utlånsperioden i Lillestrøm, og tok store steg i Godset forrige sesong. Bassel forlenget kontrakten her for ett år siden, med intensjon om å ta steget ut og spille for en større klubb. Nå er han moden for den oppgaven», sier Flo.

«Vi ønsker å takke Bassel for innsatsen i Godset gjennom fire år og ønsker ham lykke til videre i Hajduk Split», sier sportssjefen videre.

En fin tid i Godset
Bassel Jradi kom til Strømsgodset fra FC Nordsjælland sommeren 2014. Han fikk sitt store gjennombrudd i klubben forrige sesong, da han var en av Eliteseriens beste spillere.

Han ble sågar kåret til årets SIF-gutt sammen med Eirik Ulland Andersen. Bassel står med 75 kamper og 20 mål for Strømsgodset.

 

– Jeg har hatt en fin tid i Godset og Drammen. Jeg har fått mange venner her og tar med meg mange gode minner. Spesielt 2017-sesongen ble et høydepunkt, der vi vant åtte kamper på rad og spilte fantastisk fotball, sier Bassel Jradi.

Økt fokus på kroatisk fotball etter VM og det faktum at Hajduk er kjent for å eksportere spillere til større ligaer, har også vært med i vurderingen.

Den kroatiske klubben, som slo ut Godset i Europa League i 2015, endte på 3. plass i ligaen forrige sesong. De spiller 3. kvalik-runde i Europa League mot Steaua Bucharest i kveld.

– Hajduk er en stor og tradisjonsrik klubb. Dette er en flott mulighet og en spennende utfordring for meg, sier Bassel.