Hva blir det til, Mina?

Sist sommer var Everton aktive på overgangsmarkedet og var helt frem til de begynte å spille ball regnet som en av de største vinnerne på markedet. – De solgte dyrt, Romelu Lukaku til Manchester United og fikk en rekke klassespillere inn billig. 

I år har det vært mye mindre fuzz rundt klubben, inntil idag.

Barcelona bekrefter torsdag kveld på sine nettsider at Everton kjøper 23 år gamle forsvarsspiller Yerry Mina for en overgangssum på omlag 300 millioner kroner.

Les: Arsenals muligheter i Premier League 2018/2019

Barcelona skriver at de har en tilbakekjøpklausul på spilleren, uten at det spesifiseres videre. Med på lasset midtbanespiller André Gomes, han flytter til Merseyside på en låneavtale.

Lucas Digne, André Gomes og Yerry Mina

Vi som kan telle på fingrene har nå kommet frem til Everton har hentet tre spillere fra Barcelona denne sommeren. Everton betaler omlag 20 millioner kroner for å låne spilleren, i tillegg til spillerens lønn.

Everton manager Marco Silva har lagt lista høyt for årets sesong.

Se hva ekspert OddsRonny sier om Everton sine sjanser i Premier League

 

Det stanser ikke der, det er flere dealer som er gjort på «Deadline Day». Den brasilianske offensive midtbanespilleren Bernard er bekreftet klar for Everton, med en kontrakt på fire år.

Det er også ventet at Kurt Zouma vil slå følge inn stadionportene på Goodison Park. Franskmannen skal være på vei til Everton på et sesonglangt lån.

Andre veien så fortsetter 20 år gamle Callum Connolly å lånes ut etter å ha signert en forlengelse på sin avtale på tre nye år.

«Det er utrolig spennende med Gomes til en ny klubb, for å se om han kan finne tilbake til taktene før han dro til Barcelona. Der har det låst seg veldig, og det er blitt snakket om at han har vært litt deprimert», sier TV 2s fotballekspert Mina Finstad Berg.

– Klarer han å finne tilbake til formen han viste før han dro til Barcelona, kan dette være en kjempeavtale for Everton. Men det er et veldig stort spørsmålstegn, følger hun opp

Mens Mina kommer til Merseyside permanent, er Gomes’ overgang i første omgang et sesonglangt lån.

Oddsen.nu er Norges største oddsforum og har levert profitable oddstips gratis i en årrekke