Lars Bohinen

Virkeligheten ser ganske så lys ut for den 23 år gamle sønnen til Lars Bohinen. 23 år gamle Emil Bohinen forlot Stabæk i februar 2021 og skrev en kontrakt på 4,5 år for den russiske toppklubben CSKA Moskva i februar 2021.

Oppholdet i den russiske hovedstaden var langt fra fantastisk og i januar ble et utlån til Serie A klubben Salernitana som hele sesongen har kjempet mot nedrykk. – I avtalen nå et en opsjon på utkjøp som de var pliktige til å benytte hvis de overlevde i Serie A. Noe de gjorde med et nødskrik.

Les: Landet i Italia: – Jeg er så glad

Nå er den norske midtbanespilleren Emil Bohinen permanent i Salernitana med en avtale frem til 2026.


Bohinen får skryt for sin innsats for å berge plassen i den øverste divisjonen etter at Salernitana endte på 17.-plass med 31 poeng. (1.poeng foran Cagliari på 18.plass)

SISTE: Toppklubb i Premier League vil ha Pickford!

Etter det ble klart Salernitana beholdt plassen i Serie A hadde Emil Bohinen følgende melding på Instagram:

Words cannot describe this feeling. No one believed in us, everyone said we were finished. But we never gave up. Through hard work and dedication we fought our way back and now this amazing club will stay in Serie A next season. Thank you to our fantastic fans for your love and support, this was for you!❤️🇱🇻 #macteanimo