Jeg vil (foto: real madrid)

Forrige gangen El Clasico ble spilt uten verdens to største stjerner; Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, var Donald Trump i vinden – med første sesong av Celebrity Apprentice.

Dette sier det meste om hvor sentrale de to fotballmagikerne har vært i kanskje verdens største oppgjør mellom bitre erkerivaler – og hvordan verden har forandret seg med TV-verten Trump som verdens mektigste mann.

Barcelona og Real Madrid har sammen vunnet ni av de ti siste La Liga-titlene, og en av klubbene har vært mester i Europa i 7 av de siste 10 sesongen.

Rett og slett imponerende!

Nå møtes de igjen i internt oppgjør, og som den tidligere Real Madrid-spilleren Ze Roberto så elegant uttrykte det:

-Rivaleriet får verden til å stanse opp. Det dreier seg ikke bare om Madrid og Barcelona eller Spania. Dette er globalt.

Men hva nå når verdens to største fotballprofiler ikke kaster sin glans over søndagens El Clasico?

Med Ronaldo i Italia og Messi ute med skade, stilles det spørsmål om hvem som skal lede de to klubbene frem mot seier.

Samproduksjon av ypperste klasse!

Real Madrid har tapt fire av de siste fem kampene. Og målene uteblir. trener Julen Lopetegui overtok en klubb uten spilleren som i gjennomsnitt scoret 50 mål. Og hva fikk han som erstatning? Jo, en 18-årig brasilianer ved navn Vinicius Jr., som har gjort seg fortjent til 15 minutter på førstelaget siden han kom i sommer.

Real Madrid trenger en Ronaldo på søndag mot erkerivalen, en som driter i det meste bortsett fra å kunne sole seg i glansen av sine egne scoringer og prestasjoner – en vinner.

I skrivende stund er oddsen: 1: 1,97  X: 3,75  2: 3,65

Spill på Barcelona-Real Madrid kampen på Betsson 

Hvem skal du piske frem som leder? (foto: real, twitter)

Hva blir det til, Lopetegui, er noen av dine store nok for denne oppgaven?

Få opptil 5000 kr i velkomstbonus på Betsson