Gode minner!

Den spanske tv stasjonen melder atEL Liverpool !! ønsker å rekruttere den nå 29 år gamle brasilianske superstjernen Philippe Coutinho. – Sikkert for å hindre å møte han på motsatt banehalvdel i hvitt og sort for The Magpies.

Etter at Newcastle hentet inn saudi-arabiske penger er de på jakt og den Philippe Coutinho er en som har blitt nevnt mange ganger.

Les: Etter Mike Ashley forsvant har de fått penger nok til Philippe Coutinho

Philippe Coutinho var en gigant suksess i Liverpool -skjorta mellom 2013 og 2018 før han til store protester flyttet til Barcelona. – Han ble et yndet hatobjekt blant fansen på Anfield som «godtet seg» over manglende suksess i Spania. ​​hvor messingen ikke klarte det på samme måte i det hele tatt.

Den spanske TV-kanalen El Chiringuito kommer med to nyheter, hvor den ene er ekstremt lite overraskende. Barcelonas president Joan Laporta ønsker å selge Coutinho allerede i vinter for å spare penger, og overraskende at Liverpool er svært interessert i å hente 29-åringen tilbake.

Kan tenkes en «folkeavstemning» blant Liverpool fans er på plass før Philippe Coutinho hentes tilbake.

Les: Har funnet en «late bloomer» som Haaland erstatter

Den offensive midtbanespilleren kom først til Liverpool sommeren 2013 fra Inter Milan.

Coutinho scoret 54 mål og gjorde 45 assists på 201 kamper mens han var under kontrakt på Anfield, han vokste til en av Liverpools viktigste spillere.