Sebastien Haller

Den tyske storklubben kommer ikke til å spare så veldig mye med å selge Erling Braut Haaland for så å hente inn erstatter fra Ajax. – Det norske «dyret» har en utkjøpsklausul på 75 millioner euro, som ingen av de aktuelle kjøperne lurer på om de skal slå til på og Sebastien Haller har en «ny vår» i Nederland som gjør at han ikke ligger så langt unna i pris.

Borussia Dortmund håper fortsatt at Haaland blir, men skulle det ikke skje er Ajax -spissen Sebastien Haller øverst på deres liste av erstattere. Det snakkes mest om Real Madrid, Manchester United og Manchester City som mulig neste klubb, mens Paris Saint-Germain som var aktuell en stund nå har fokus på å beholde de superstjernene de allerede har.

Les: Adrien Rabiot savner Paris, spiller for Juventus og jaktes av Newcastle

Det er Haaland som ufattelige statistikk som gjør han så attraktiv, den 21 år gamle nordmannen har utrolig nok scoret 68 mål på 67 kamper siden han kom til Dortmund for mindre enn to år siden, inkludert 11 mål på åtte kamper i starten av denne sesongen.

SportBild melder at har tidligere West Ham-spiss Haller dukket opp på radaren.

Den senblomstrende franskmannen skapte et navn i Eredivisie med Utrecht i begynnelsen av tjueårene, før han i løpet av to år med Eintracht Frankfurt fikk et godt rykte som en meget sterk nummer ni. En overgang på 40 millioner pund til West Ham fulgte i 2019, men der han slet med å finne formen.

Et skifte til Ajax i januar 2021 har gjenopplivet Hallers karriere, og han har vært i fin form spesielt denne sesongen og scoret 10 ganger på 11 kamper på tvers av alle konkurranser-som inkluderte et firemål på kampdag en i Champions League mot Sporting CP.

«I den formen ville det ikke være rart om Dortmund holder øye med 27-åringen». Ajax -trener Erik ten Hag har imidlertid advart om at Haller ville komme til en meget pris.

“Jeg kjenner ikke Dortmunds planer. Med Sebastiens klasse utelukker jeg ikke at han er interessant for BVB. Det jeg kan si er at han vil bli veldig dyr, ”

Les: Matcher Haaland og Mbappé