Edmond Tapsoba har det som plommen i egget!

I september forlenget og forbedret Bayer Leverkusen sin kontrakt med midtstopper Edmond Tapsoba. Manager Xabi Alonso som er i ferd med å lede Bayer Leverkusen til Bundesliga gull for første gang i klubbens 120 års historie har hele tiden pekt på den burkinske landslagsspilleren som svært viktig for suksessen de nå opplever.

«Alle» ønsker å hente 25 åringen, men mange klubber kommer til å falle av etter at Edmond Tapsoba sin utkjøpsklausul ble lekket. – Sport Bild skriver at Edmond Tapsoba har en utkjøpsklausul på 100 millioner euro, høyere enn noen andre i Bundesliga.

Les: Fansen er overbevist Barcelona har produsert den «neste Beckenbauer»

Manchester United er spesielt ivrige og Sir Jim Ratcliffe skal allerede ha satt av 100 millioner euro til formålet. – Tapsoba som har kontrakt frem til sommeren 2028 skal være mer sikker han ønsker å bli værende enn det han snakket med Bulinews.com om før det ble klart at Xabi Alonso har bestemt seg for å bli minst et år til: «Det gjør meg glad, selvfølgelig. Det er noe som viser at jeg gjør en god jobb og at jeg bare trenger å fortsette. Men Leverkusen er en stor klubb, hodet og hjertet mitt er helt her akkurat nå, og så får vi se hva neste skritt blir»

Bayer Leverkusen hentet Edmond Tapsoba fra Vitoria Guimarães for 20,2 millioner euro januar 2020.

Les: Dumper spillere for 2,4 milliarder for å finansiere Osimhen