Kane on fire, men får ikke med seg resten av laget. (foto: Bayern München)

Tottenhams toppscorer gjennom tidene og nummer to på Premier Leagues toppscorerliste med 213 mål. Sjokkerte alle og gledet Alan Shearer ved å flytte til Bundesliga og si fra seg muligheten å til å ta førsteplassen.

I Bayern München har han scoret 39 ganger på 38 kamper, senest på tirsdag i den første kvartfinalen i Champions League mot Arsenal. Harry Kane har gjort det klart at han ikke vurderer å forlate Bayern München.

På det personlige plan har sesongen gått bra for Kane, men for Bayern München har det ikke gått som planlagt. Bayer Leverkusen cruiser inn til Bundesliga-tittelen med en ledelse på 13 poeng og avslutter med det Bayerns serie med 11 påfølgende ligatitler.

Les: Edmond Tapsoba har den høyeste utkjøpsklausulen i Bundesliga

Bayern ble slått ut av DFB-Pokal av 3. Liga-laget Saarbrücken. Champions League er den eneste måten som sesongen kan reddes, men det retter uansett ikke jobben til manager Thomas Tuchel som senest er ferdig 30 juni.

Men til tross for de svingende resultatene, angrer ikke Kane på at han flyttet til Tyskland og insisterer på at han ikke har noen planer om å forlate snart, etter å ha skrevet en fireårsavtale i fjor sommer.

«Jeg nyter virkelig opplevelsen min i Tyskland. Det var et skritt jeg trengte i karrieren min for en ny stimulans, en frisk utfordring og nye omgivelser, og jeg er veldig glad for at jeg tok steget» sa Kane ifølge Daily Mail.

«Fremtiden min er i Bayern München. Jeg har en fireårskontrakt. Jeg nyter det og forhåpentligvis vil jeg kunne få til noe spesielt denne sesongen. Hvis ikke, er jeg klar til å trå til igjen til sommeren og snu ting.»

Les på F7: Putin har gitt russiske utviklere kort frist til å lage en PlayStation- og Xbox-rival