Eden Hazard

Spoler du tiden tilbake til før sommeren 2019 var Eden Hazard en av verdens aller største spillere, det var derfor Real Madrid hentet han fra Chelsea. – Det har vært en sammenhengende nedtur helt siden kongens klubb rullet ut den røde løperen.

Skadeproblemer og det som best kan defineres som manglende gnist har gjort at Chelsea-legenden er høyt oppe på lista over klubbens største flopper. – VM i Qatar skulle være mesterskapet hvor Eden Hazard skulle reise kjærringa, men både Belgia og den 31 år gamle venstrevingen floppet.

Les: Chelsea utfordrer Tottenham

Etter VM tok Eden Hazard et tårevått farvel med landslaget på tre språk: «En side snur i dag… Takk for kjærligheten. Takk for din enestående støtte. Takk for all denne gleden jeg har delt siden 2008. Jeg har bestemt meg for å sette en stopper for min internasjonale karriere. Arvefølgen er klar. Jeg kommer til å savne deg…»

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Eden Hazard (@hazardeden_10)

Eden Hazard trenger definitivt en forandring og istedenfor å gi opp ønsker han å gjenopplive sin karriere. – I MLS. – Equipe, er angrepsspillet interessert i å flytte til MLS og legge et par tøffe år bak seg. Opplysningene sier imidlertid at han ikke ønsker å flytte i vinter, men vente til sommervinduet. – Han skal allerede ha bedt agent John Bico om å finne en passende klubb.

Les: Zidane Zidane ønsket av «feil» landslag

John Bico har flere ganger forsøkt å få til en overgang til Manchester United, en retur til Premier League vil sørge for mer cash både til spiller og agent.

Hazards kontrakt med Real Madrid løper til sommeren 2024.

Denne sesongen har Hazard et mål og en assist i seks kamper for «Los Blancos». Han har spilt i klubben siden sommeren 2019.