Weston Mckennie

Juventus med sine juridiske problemer må jobbe hardt for å holde laget sammen nå som de med helt nytt styre går inn i det som omtales som tidenes januarvindu uten mulighet til å handle med friske penger. – Det kommer til å bli salg og flere kommer til å forlate den gamle dame enn som kommer inn.

Amerikanske Weston McKennie er en av de som med stor sikkerhet kommer til å forlate Juventus. – Allerede er signaler sendt til «markedet» at den 24 år gamle midtbanespilleren er til salgs for riktig pris.

Les: Zidane Zidane ønsket av «feil» landslag

Tottenham har vært interessert en stund, manager Antonio Conte lot seg imponere av Weston Mckennie mens han ledet Inter Milan.

Gazzetta Dello Sport meder at Chelsea har kastet seg inn i kampen. – Eier Todd Boehly skal ha vært svært aktiv i VM pausen og loddet interessen for en overgang «amerikaner til amerikaner». Også Borussia Dortmund er interessert, men går det til en budkamp blir den tyske storklubben de første til å trekke seg.

Les: Har tilbudt tidenes yngste Bundesliga-debutant et kraftig lønnshopp, men den unge spissen vil ha mer!.. mye mer

Det ble målløst for McKennie i VM, men i Juventus har det blitt tre mål og én assist på totalt 22 kamper denne sesongen.

Kontrakten med Juventus løper til juni 2025.