Lionel Messi

Inter Miami har ikke kvalifisert seg til MLS-sluttspillet selv om de har den ultimate geita på laget. Lionel Messi. I og med at det blir en lang pause startet ryktene å svirre om et låneopphold hos Barcelona.

Ryktene satte igang gledesscenes hos Barcelona-fansen som drømmer om en retur for deres evige helt, om enn bare for noen måneder. – Den røde og blå skjorten kommer ikke tilbake, ikke nå i det minste for den argentinske verdensmesteren har tenkt til å ta ferie.

LES: Vet han må komme seg bort fra Manchester City

TYC Sport siterer Lionel Messi som etter dagens kamp mot Peru fortalte er klar for ferie: «Det er synd at vi ikke kvalifiserte oss, for vi kom tett på. Jeg var ikke med i de siste kampene hvor vi hadde flere skader. Planen min er å trene slik at jeg er klar til den kommende kampen mot Charlotte, og så er jeg klar for landslaget i november.

«Etter det skal jeg på ferie i Argentina. Det er første gang jeg har noen dager fri hjemme i desember»

«Endelig må jeg tilbake til preseason, hvor vi må være så sterke som mulig til neste sesong»

Les: Engelsk media: Mourinho ønsker den største jobben på balløya

Messi scoret to mål da Argentina vant 2-0.

Les på Capitol: Nasjonalmuseet stiller ut «Rigide et courbé» verdt en kvart milliard