Gjør alt annet enn å stilne egne supportere. (foto: gremio, twitter)

Luis Suarez har de siste månedene vært sterkt linket til en Inter Miami-overgang for å spille en siste gang med kompis Lionel. Etter at Suarez ble presset ut av Barcelona, fortalte han om en situasjon der Barca-ledelsen og treneren så på ham som forstyrrende på Messi. Suarez presset exiten til å ende hos rival Atletico Madrid, hamret inn scoringer til serietittel for Diego Simeone og gjengen. Året etter var også Messi ute av Barcelona.

Så det er ikke rart de to gutta kunne tenkt seg en siste seiersdans som i de beste Barca-dagene. Busquets og Alba allerede på plass hos Beckham i Miami, vi tar mer enn gjerne en Busquets-Alba-Messi-Suarez klikk-klakk.

LES: Engelsk media: Mourinho ønsker den største jobben på balløya

Ren ønsketenkning? Suarez sin brasilianske klubb (Gremio) har allerede bekreftet at Suarez forlater klubben etter sesongen, Inter Miami-trener Gerardo Martino forteller om sin plan.

-Offisielt har ingen fortalt oss (trenerne) noe om vi henter Luis Suarez. I vår analyse for neste sesong med hva vi har bruk for, har vi laget en analyse med Luis på laget og uten. Så når tiden kommer, og når det blir bekreftet om Luis er her eller ikke, så vil vi være godt forberedte, sier Inter Miami-treneren ifølge AS på et pressemøte.

LES OGSÅ: På tirsdag fikk Harry Maguire nok

Hvis noen tror spissen med 195 scoringer i Barca-drakta har pensjonert seg, tro igjen. I øverste brasilianske liga har 36-åringen stått bak 18 scroringer og 12 assists på 42 kamper.

Dette skjer.