Verdens raskeste mann uten ball.

Etter Usain Bolt la opp som friidrettsutøver etter VM i London i fjor har han hatt vesentlig mer tid til å forfølge drømmen om spill på høyt nivå. – I mange år har han fortalt alle som har giddet å høre på at drømmen er spill for Manchester United.

Veien dit har vært lang, og følelsen av jippo sitter godt på plass når han møter opp og trener med et fotball-lag. Da han for noen uker siden var på besøk hos Strømsgodset, betalt av Puma var det ingen som trodde han faktisk skulle flytte til Drammen, til tross for at det ville vært fryktelig gøy. -Han har også trent med Bourussia Dortmund og spilt veldedighetskamp på Old Trafford.

Les: Atletico Madrid har gjort en snuoperasjon verden knapt har sett!

Usain Bolt sitt slagord er: «Anything is possible I don’t think limits»

Usain Bolt er ikke mannen som gir opp, ei heller drømmen om å bli profesjonell fotballspiller. Sprintlegenden og verdens raskeste mann ankom Australia lørdag for å trene med Central Coast Mariners.

«Dette er på ekte. Jeg har helt siden min siste friidrettssesong sagt at jeg vil spille fotball, og jeg vet hva jeg kan» sa Bolt til et stort medieoppbud på flyplassen i Sydney.

Central Coast Mariners spiller i den australske toppdivisjonen.